Smartacus – Vračar Hadzi Prodanova 18/4 066/100-201

Smartacus – Novi Beograd Bulevar Arsenija Čarnojevića 54a 066/100-210

Smartacus – Dedinje Tolstojeva 58 063/430-163

Smartacus-obrazovni-centar-Prva-skola-mentalne-aritmetike-u-Beogradu

Smartacus obrazovni centar

Obrazovni centar Smartacus je prva škola SuanPan mentalne aritmetike u Beogradu, pionir u edukaciji i popularizaciji ove veštine na teritoriji našeg glavnog grada. Smartacus obrazovni centar je osnovan sa idejom da razvoj sposobnosti dece i stimulacija u ranom detinjstvu značajno doprinose boljem uspehu u daljem usvajanju i primeni znanja. Najduža tradicija u edukaciji SuanPan mentalne aritmetike, uz individualni pristup svakom detetu i primenu najviših standarda pedagoške struke, učinilli su Smartacus školom koja prevazilazi očekivanja učenika i njihovih roditelja.

Naša vizija da edukaciji dece treba pristupati sa posebnom pažnjom, iskljućivo kroz primenu najkvalitetnijih programa i metodičkih znanja, uslovila je dalji razvoj Smartacusa kroz uvodjenje Cambridge nastave engleskog jezika u partnerstvu sa VOS Kreativno pero. Saradnja je donela najsavremeniji pristup učenju jezika, uz prepoznatljiv program i metodiku koja se u VOS Kreativno pero razvija čitavu deceniju, što omogućava učenicima brže usvajanje jezika i njegovu praktičnu primenu.

Pored razvoja sposobnosti i znanja, smatramo da sveobuhvatni razvoj deteta nužno podrazumeva i sport. Smartacus Obrazovni centar je nosilac licence za SportAnalytik program na teritoriji Srbije. SportAnalytik program omogućava deci da otkriju svoje fizičke potencijale i odaberu pravi sport prema svojim fizičkim karakteristikama. Podržan je od strane Olimpijskog komiteta i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Smartacus Tim

Smartacus tim čine mladi, ambiciozni ljudi sa akademskom diplomom, posvećeni unapređenju kroz podučavanje deceu najranijem uzrastu. Povezuje ih višegodišnje radno iskustvo, entuzijazam I posvećenost deci, a zajedno donose svojevrsnu Smartacus poslovnu kulturu. Svi predavači SuanPan mentalne aritmetike prošli su odgovarajuću obuku i poseduju licencu za dalje prenošenje znanja iz ove oblasti.

Smartacus-tim-Smartacus-obrazovni-centar

Marija Lazarević

Diplomirani pedagog, prvi licencirani nastavnik SuanPan mentalne aritmetike u Beogradu. Sedam godina rada u Smartacusu.

Irena Timotijević

Diplomirani pedagog, na doktorskim studijama. Sedam godina rada u Smartacusu, od trenutka osnivanja.

Jovana Stanković

Diplomirani geograf, sa interdisciplinarnim radnim iskustvom. Šest godina predavač SuanPan mentalne aritmetike.

Tanja Naumovski

Master filolog, uživa u kreativnim aktivnostima i unapredjenju obrazovanja. Nastavnik SuanPan mentalne aritmetike proteklih šest godina.

Tanja Janković

Diplomirani ekonomista i diplomirani inzenjer arhitekture. Na poziciji koordinatora u Smartacusu od osnivanja.

Ivona Živković

Master sociolog, predavač SuanPan mentalne aritmetike od osnivanja Smartacusa. Entuzijasta, kreativac, prijatelj…

Vladimir Živanović

Master sociolog, licencirani nastavnik SuanPan mentalne aritmetike šest godina. Vodjen davnašnjim željama,student psihologije.

Dušica Antić

Master profesor matematike, IT ekspert. Licencirani nastavnik SuanPan mentalne aritmetike šest godina.

Marija Blažović

Master filolog, zaljubljenik u jezik, mentalnu aritmetiku i atmosferu u Smartacusu. Licencirani nastavnik mentalne aritmetike šest godina.

Marija Milojković

Diplomirala na Učiteljskom fakultetu, entuzijasta, potpuno posvećena deci. Nastavnik SuanPan mentalne aritmetike četiri godine.

Jelena Milojković

Diplomirala na Učiteljskom fakultetu, posvećena i kreativna u radu sa decom. Licencirani nastavnik SuanPan mentalne aritmetike.

Tijana Opačić

Master filolog, Cambridge licencirani nastavnik engleskog jezika i SuanPan nastavnik mentalne aritmetike. Vesele prirode, najbolji prijatelj deci.

Tanja Kocić

Master profesor engleskog jezika i knjizevnosti, zaljubljenik u jezik i putovanja. Uvek dobro raspoložena, nasmejana I prijatna.

Boban Milinković

Master profesor engleskog jezika i knjizevnosti, timski orijentisan i istrajan. Kreativan u nastavi, zanimljiv i posvećen.

Ljiljana Tomić

Master profesor engleskog jezika i knjizevnosti, Nastavnik engleskog jezika u Smartacusu prethodne tri godine.

Tatjana Stevanović Premović

Master profesor engleskog jezika i knjizevnosti, precizna i dosledna. Uvek orijentisana na unapredjenje nastavnog procesa.

TOP